Contact

SpiritView 
Philippuslaan 14
6564 AM Heilig Landstichting

(3 km van centrum Nijmegen)

E: info@spiritview.nl 

T: 06 – 40 25 48 74

Sessies kunnen eventueel (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraar indien je aanvullend verzekerd bent.

Tarieven:
- Individuele therapie 95,- euro (duur 1 uur)
- Relatie therapie 110,- euro (duur 5 kwartier)
- Coaching 110,- euro (duur 1 uur)

Lid van NVPA 

Referenties 

 Als coach bied je een perfecte combinatie van meevoelende betrokkenheid én scherpte en confrontatie. Spiritueel maar ook helder, niet vaag of zweverig.
Vrouw, begin 50, werkzaam in hoger onderwijs

 

Christianne Baggen heb ik ervaren als een heldere coach met een blik in de breedte en de diepte. Zij legde op empatische wijze in korte tijd de vinger op de zere plek, liet me mijn eigen kracht zien en daagde mij uit tot meer inzicht en concrete stappen.  De beste coach die ik ooit heb gehad!
Vrouw, 38 jaar, medisch specialist

-

Ik voelde me steeds veiliger en daardoor durfde ik echt te kijken naar vroeger. Dat heeft veel inzicht en rust gebracht.
Vrouw, 30 jaar, werkzaam in verslavingszorg

 

Toen we bij Christianne begonnen, waren we samen erg zoekend. We runden ons gezin en huishouden als een goed geregeld bedrijf, maar er was weinig echt contact en intimiteit. De relatiesessies waren confronterend en soms pijnlijk,  maar altijd op een manier waardoor we het aan konden. Er werd ook veel gelachen. We hebben er allebei veel uit gehaald. We zijn er nog niet, maar we zijn op de goede weg!
Echtpaar, dertigers

-

In het begin twijfelde ik soms aan je ‘standvastigheid’. Ik dacht dat ik jouw richting met mijn scherpe woorden kon beïnvloeden. Je hebt bij herhaling laten zien dat je een eigen plan had, kon ingrijpen, je niet liet betoveren. Je kon blijven kijken, luisteren, sturen. Daar heb ik heel veel vertrouwen en respect voor gekregen. En ik bewonder zeer je humor, je frisheid, je intuïtie. Ik heb het gevoel dat je een reisgenoot geworden bent. Of anders, dat ik los van jou op reis ben en met plezier. Het is een prachtig land waar je/we door trekken, en grote dank voor de lift! 
Vrouw, 58 jaar, kunstenares

-

Christianne is een slimme, warme, inspirerende, duidelijke, respectvolle, humorvolle coach met veel kennis van zaken. We hebben veel besproken, ook heftige zaken. Toch was er ook dan ruimte voor humor en warmte in de gesprekken met respect ook voor iedereen die we besproken.  Naast de gesprekken vond ik de (energetische) oefeningen fijn en soms ook verhelderend. Mediteren blijf ik doen en doet me ook goed.
Vrouw, 52 jaar, manager