Groepen

Spiritview biedt regelmatig de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een korte reeks van meditatieavonden. Dit aanbod is interessant voor mensen die willen starten met mediteren of hun bestaande meditatie praktijk willen verdiepen.

Omgaan met stress en tegenslagen
Uit steeds meer onderzoek blijkt dat meditatie bij kan dragen aan het beter omgaan met stress en tegenslagen. Het vergroot je frustratietolerantie en versterkt je vermogen om beter met je emoties om te gaan. Ook als die heel heftig zijn! Bovendien is meditatie een van de toegangspoorten tot het vrije bewustzijn, jouw eigen spirit. Je wordt er blijer van!

Inspiratiegroepen
Naast meditatiegroepen biedt Spiritview inspiratiegroepen aan. Gedurende 6 bijeenkomsten van 3 uur, verspreid over 6 maanden, wordt er op een geïnspireerde manier gewerkt met eigen casuïstiek. Doordat de groep voor de duur van het traject een vaste samenstelling heeft, is er veel veiligheid en is er een grote kans om van en met elkaar te leren. Deze groep is een goed vervolg of een aanvulling op een individueel therapie of coach traject.